Är din vision att en dag bli ICA-handlare? Då kan du vara ICA Odenhallens nästa butikschef!

Beskrivning
Som butikschef på ICA Odenhallen ansvarar du för den dagliga driften och personalgruppen på 35 personer. Du arbetar tätt ihop med samtliga avdelningsansvariga för att skapa en röd tråd i hela butiken där du arbetar långsiktigt för butikens utveckling. Du ingår i ledningsgruppen, håller driftsmöten, schemalägger med avdelningsansvariga och stöttar ICA-handlaren vid rekrytering och eventuellt medarbetarsamtal. Vi vill att du driver butiken med energin och visionen av att en dag kunna bli ICA-handlare.

Kvalifikationer
Du är en social, kommunikativ och omvårdande person som förstår värdet av ett engagerat och närvarande chefskap. Förutom att få ett sammansvetsat arbetslag som arbetar mot samma mål så är du en driftig och strukturerad person med förmåga att utveckla butikens försäljning och lönsamhet. Du trivs med att vara aktiv i butiksarbetet och motiverar på så sätt dina medarbetare att vilja utveckla verksamheten mot uppsatta mål.
Vi ser gärna att du har:

  • Butikserfarenhet, gärna från detaljhandeln
  • Tidigare erfarenhet av personalansvar
  • God kunskap inom butiksekonomi
  • BLU eller annan handledarutbildning är meriterande

Anställningsform
Tillsvidareanställning (Provanställning 6 månader)
Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse, önskvärt senast i mars 2020

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid med visst kväll och helg
Månadslön enligt överenskommelse

Övrig information
Du gör din ansökan genom att registrera ditt CV och ditt personliga ansökningsbrev på www.onepartnergroup.se. Frågor om tjänsten besvaras av Onepartnergroups rekryteringsansvarige under hela ansökningstiden.

Sista dag för ansökan är 2020-01-13 men vi rekommenderar att du söker så snart du kan då urvalet sker löpande under ansökningsperioden.