Vikens Maskin är din leverantör av hydraulik, pneumatik, kullager, remmar, smörjmedel och filter. Vi har även verkstad för service och reparation av allt inom hydraulik och pneumatik. Idag finns vi på Kuröd och kommer att flytta till nya lokaler under våren. 

Vi söker nu en butiks- och lageransvarig

Företaget står inför en expansion och behöver förstärka med en person som ansvarar för vår butik och lager.
Du får en möjlighet att själv forma butiken och vi kommer dessutom att implementera ett nytt lagersystem. Här kommer du att vara en viktig kugge.

Din profil: Vi tänker oss en person som har god erfarenhet inom t. ex försäljning och lagerhållning av reservdelar. Det är en klar fördel om man har kännedom om vår bransch och framförallt om lagerhållning och system.
Här ser vi främst en lagspelare, en person som ställer upp och som är beredd att ta ansvar. Du är lösningsorienterad, kan ta kunderna på ett professionellt sätt och framförallt bygga goda kundrelationer.
Vi är ett litet företag, som vill växa och du kommer att vara med på den resan.

I den här processen använder vi Onepartnergroup Uddevalla och du är välkommen att ta kontakt med vår rekryteringskonsult Axel Wallström, 0729-745500 eller axel.wallstrom@onepartnergroup.se, om du har fler frågor.

Sök jobbet snarast. Vi kommer att intervjua löpande och vi kan komma att anställa innan ansökningstiden gått ut.