Mohlins Bussar fortsätter att expandera och kommer från 2021 att köra lokal- och skolbusstrafik i Uppland! 

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi ett stort antal Bussförare till Uppland. Vårt primära behov finns inom linjetrafik. Alla medarbetare på Mohlins Bussar får en bra introduktion (linjekännedom, biljettmaskiner med mera).

Din profil

Våra fantastiska kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om och drivs av service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.

  • Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service.
  • Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt.
  • Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt.  
  • Du har D-körkort och YKB

Anställningsform

Heltid/Deltid/Timanställning

Arbetstid och lön

Dagtid/Skiftgång/Lön enligt avtal

Övrig information

Sista ansökningsdag 2020-09-25.

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning 2021-01-01.