Som Business Area Manager är du en driven säljare med teknisk förståelse som är med och utvecklar kundunika affärer.
Kanske är du en teknisk säljare på jakt efter en ny utmaning och utveckling? 
Primo erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter för rätt person och möjligheter till internationellt affärsmannaskap.

Om Primo

Primo Sverige AB ingår som helägt dotterbolag i Inter Primo. Primo Sverige AB omsätter idag ca 300 miljoner SEK medan Inter Primo sysselsätter mer än 1000 medarbetare med verksamhet i nio länder och med en omsättning kring 1,6 miljarder SEK.
Primo Sverige finns idag i Limmared och i Dalstorp och vi har i dag ca 110 anställda. Vår kärnkompetens ligger inom utveckling, tillverkning och försäljning av extruderade plastprofiler till industriella kunder och återförsäljare. Våra kunder finns inom många sektorer, t.ex. fordon-, offshore-, bygg- och vitvaruindustri. Läs gärna mer om Primo Sverige eller klicka dig in på det här klippet för att se mer.

Din tjänst på Primo

 • Målinriktat och uppsökande säljarbete mot nya kunder och systematisk uppföljning av befintliga kunder och projekt.
 • Utvecklingsprojekt i tätt samarbete med våra kunder, deras tekniker och inköpare.
 • Kalkylering, prissättning och uppföljning.
 • Budgetering, planering och genomförande av säljarbete mot utvalda affärsområden.
 • Tjänsten är underställd vår försäljningschef och ett aktivt teamwork sker tillsammans med våra övriga säljare.

Hur du är som person

Vi söker en engagerad person som hela tiden vill mer och bli bättre. Vi vill att du har en ambition att ständigt lära dig nytt, och Primo är alltid beredda att klä på ytterligare kunskap.
För att lyckas i den här rollen behöver du vara en utåtriktad person som trivs med att skapa nya kontakter och bygga relationer. Du är en utpräglad problemlösare med lika delar kreativt som logiskt tänkande. En stor del av tjänsten innebär att vara ute på fältet så du måste trivas och vara van vid att styra din egen dag och strategiskt planera var du gör mest nytta. På Primo håller vi teamwork högt, så även om du trivs i ditt eget sällskap, vill vi att du fortfarande ser dig själv som en lagspelare. 
Förmodligen är du en riktig vinnarskalle som både är mål- och resultatorienterad – och vi vill att du ska lyckas!

Dina kvalifikationer

 • Tidigare erfarenhet från industriförsäljning där kundunika produkter står i fokus
 • Du är trygg i säljprocessens olika faser och sätter alltid kundens behov främst. 
 • Har du tidigare erfarenhet från plastindustrin är detta mycket meriterande, men vi är öppna för nya ögon från andra branscher.
 • Teknisk utbildning är inget krav, men däremot ett brinnande tekniskt intresse och förståelse.
 • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
 • Tjänsten kräver att du har körkort, samt ett privatliv som tillåter resor i arbetet.

Rekryteringsprocessen

Denna rekrytering görs av OnePartnerGroup i Borås, Rekryteringskonsult Pauline Pettersson och Senior Rekryteringskonsult Pernilla Lager. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar om tjänsten. Vi tillämpar löpande urval i den här processen, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I samtliga rekryteringsprocesser använder vi oss av personlighets- och problemlösningstester. Vi behandlar enbart ansökningar inkomna via tjänstens webbsida på OnePartnerGroup med personligt brev och CV.

OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se