Är du en serviceinriktad chaufför och vill jobba i en trevlig miljö med bra stämning?
För ett av våra kundföretags räkning söker vi nu personer med B-körkort.

Om oss
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 42 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Du ska arbeta med upphämtning och utlämning av varor och paket men en lätt lastbil. Man kör fasta slingor som man lär sig allt eftersom man kommer in i arbetet. Arbetet innehåller ibland tunga moment så fysisk styrka är en fördel. Du har många stopp under en dag vilket också gör att du träffar mycket folk.
Tjänsten är en heltidstjänst och förlagd på dagtid. Du utgår från Jönköping.

Din profil
Vi vill att våra kunder upplever dig som positiv och professionell och att du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig, därför är det också otroligt viktigt att du gillar orning och reda. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig. Du är den första och sista länken till kunden och därför är din servicekänsla och förmåga att samarbeta extra viktig,
Ansökan vill vi ha registrerad i vår CV-bank i anslutning till denna annons så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Om vårt företag
För frågor gällande denna tjänst vänligen kontakta konsultchef Josef Slättman, se nedan.