Bravida söker:
Serviceledare till Härnösand
Bravida är Skandinaviens främsta totalleverantör av installations- och servicetjänster med cirka 8 000 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 150 platser i Sverige, Norge och Danmark.
Som serviceledare kommer du att ansvara för våra serviceuppdrag från planering till avslut. Du ansvarar för att leda och engagera våra medarbetare och arbetar aktivt med att utveckla och bevara kundrelationer. Du kommer att ha ett fritt och omväxlande arbete med stort inflytande över din egen planering.
Arbetsbeskrivning
Huvudsakliga arbetsuppgifter

Leda och engagera medarbetarna
Utveckla och bevara kundrelationer, merförsäljning
Ansvar för resultatet, utförandet och budgeten i dina projekt.
Ordermottagning och planering och uppföljning av aktuella serviceuppdrag
Ansvar för uppdragens tekniska kvalité, dokumentation och ekonomiska utveckling
Ansvara för uppföljning och eventuella korrigerande åtgärder i uppdragen

 
Vi söker dig som har teknisk examen med relevant inriktning, du har branschkännedom och några års erfarenhet från liknande arbete, du kan också vara tekniker i dag men känner att du vill utvecklas mot en roll med mer ansvar.  Du har goda ledaregenskaper, administrativ förmåga och ekonomisk förståelse. Som person är du social, affärsmässig, resultatinriktad och engagerad. Svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav,
 
För att trivas och lyckas på Bravida behöver du

Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

 
Vi samarbetar med Kornboden Rekrytering & Bemanning i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast, via Kornbodens hemsida www.kornboden.se dock senast 6 januari. Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Kornbodens Rekryteringsansvarige Jens Olsson telefon 060-789 05 01
 
I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund.Kornboden en del av OnePartnerGroup