Brandingenjör till WSP

Drivs du av att vara med och skydda människor, byggnader och företag med rätt brandskyddslösningar?
Vill du arbeta på ett företag som satsar på teknikutveckling och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter?

Då kan denna tjänst vara någonting för dig! Urval sker löpande så missa inte chansen till denna fina möjlighet!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter
Brand och risk i Stockholm är uppdelat i tre grupper på ca 25 personer. Grupperna arbetar tätt tillsammans i olika projekt där projektens längd varierar. 
I rollen som handläggare kommer du få möjlighet att arbeta med varierande typer av uppdrag. Inledningsvis kommer du att stötta uppdragsledaren och få inblick i hela processen. Du kommer att få vara med i avancerade sammanhang tillsammans med seniora kollegor och få lära dig väldigt mycket.
Exempel på arbetsuppgifter är: Projektering, beräkningar, dimensionering och dokumentering. Du kommer att få delta på möten och följa med på platskontroller för att få en bra förståelse kring processen.

Varför WSP?
WSP Brand & Risk är en av de största brand- och riskkonsulterna i landet med drygt 100 medarbetare. Det innebär att de erbjuder ett av de bredaste utbuden av tjänster. Oavsett vilka typer av projekt du vill jobba med kommer du kunna få möjlighet att göra det hos WSP. Med deras fokus på personlig utveckling och dina ambitioner, kommer du att kunna utvecklas inom den tjänst du vill.
Det ges möjlighet att utvecklas mot uppdragsledare, specialist eller generalist beroende på vad du har för intresse.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning som brandingenjör på LTH/LTU eller snart är färdig med din utbildning. Alt är du civilingenjör med inriktning brand och riskhantering. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Som person är du konsultmässig, driven och ambitiös. Du visar nyfikenhet och har förmågan att lyssna in vad andra har för behov. Du är lösningsorienterad och tycker om att arbeta i grupp men även självständigt.

Övrigt:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm, Globen                
Du kommer initialt vara uthyrd som konsult med möjlighet att få en anställning hos WSP förutsatt att alla parter är nöjda efter uthyrningsperioden.

Om WSP
WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Tillsammans har de drygt 43 600 medarbetare på över 550 kontor i 40 länder. I Sverige har de omkring 4 100 medarbetare.