För Specma Wiro i Motalas räkning söker vi nu en beredare. Vill du ha en nyckelroll i en platt organisation med stark teamkänsla? Tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Om kundföretaget
Specma Wiro AB tillverkar och säljer flexibla rörsystem för transport av gaser och vätskor. Huvudkontoret ligger i Motala och där sker även vår produktion med svetsning och montering. Vi skräddarsyr slangar och rörsystem till kunder när stora krav ställs på tålighet, säkerhet och hygien. Våra produkter är metallslang, rörsystem, PTFE-slang, högtrycksslang (gasslang) och kompensatorer. På Specma Wiro jobbar cirka 55 anställda och omsättningen uppgår till 120 Mkr. Vi ingår i Specma koncernen med 1500 MKr i omsättning.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som beredare kommer du att fungera som en länk mellan försäljning och produktion, där kontakt med företagets alla funktioner såväl som med externa kunder och leverantörer ingår. Som beredare utför du kalkylering av förfrågningar och hjälper till med offertunderlag samt upprättar tillverkningsstruktur i form av rätt material, operationer och instruktioner för att uppnå effektiv och kvalitetssäker produktion.

Din profil
Vi söker dig med ett starkt tekniskt intresse samt
– teknisk utbildningsbakgrund, som lägst en avslutad gymnasieutbildning
– goda kunskaper i ritningsläsning
– goda kunskaper i Excel
– svenska och engelska i tal och skrift.

Som person bör du vara strukturerad och kvalitetsmedveten samt gilla problemlösning. Du är prestigelös i ditt sätt att arbeta och samarbetar gärna med andra för att nå framgång. Med många kontaktytor är det av stor vikt att du besitter en god social och kommunikativ förmåga.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se