– Söker du ett intressant arbete med utvecklingsmöjligheter?
– Är du intresserad av logistik?
– Är du framåt, noggrann och arbetsvillig?
– Då kanske du är vår nästa medarbetare?

Babcock Scandinavian AirAmbulance söker nu en Logistikmedarbetare
Beskrivning: 
Som Logistikmedarbetare kommer du att ingå i vår Logistikavdelning på Frösön, som med dig kommer att vara fyra personer.
Du kommer bl a att arbeta med:

Operativt inköp
Bokning/hantering av frakter
Orderläggning/Orderbevakning
Allmän förrådshantering inkl. in/ut-leveranser, inventering, registrering mm.
Optimering av lager och lagerytor

Företaget är internationellt och resor kan förekomma med mycket kort varsel.
Kvalifikationer:
Vi förutsätter att du är noggrann och gillar struktur i arbetet. Du är van att ta eget ansvar för ditt arbete och gillar att arbeta både självständigt och i samarbete med andra. En framgångsfaktor för att lyckas i rollen är att du är villig att lära, är pålitlig och arbetsvillig.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av logistik och eller lagerhantering. Har du erfarenhet av inköp, avtalshantering, hantering av farligt gods och tullfrågor är det ett plus men absolut inget krav. Har du tidigare erfarenhet från flygbranschen är det ett plus.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du har goda språkliga färdigheter både i svenska och engelska språket, såväl skriftligt som muntligt. Du är bekväm med att använda ”arbetsengelska” dagligen.

Du är en van datoranvändare och behärskar de vanligaste Office-programmen, främst Excel. Det är en fördel om du tidigare arbetat i något verksamhetssystem.

B-körkort är ett krav.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning som inleds med provanställning. 
Arbetstid och lön:
Dagtid. Fast månadslön.
Om Babcock Scandinavian AirAmbulance:
Babcock Scandinavian AirAmbulance är Nordens största ambulansflygföretag. Företaget har en exceptionell erfarenhet och kompetens av kombinationen Flyg, Tekniskt underhåll och Flygmedicin. Våra ambulanshelikoptrar utför akutuppdrag och medicinska transporter dygnet runt över större delen av Sverige samt den norra halvan av Finland. De medicinskt inredda flygplanen är tillgängliga dygnet runt i Sverige, men säkrar också transport av patienter mellan Sverige övriga Europa.
Vår vision är att genom kontinuerlig utveckling, kvalitetssäkring, gemensam laginsats och aktiv marknadsföring vidareutveckla oss och bibehålla högsta kvalitet på våra flygmedicinska tjänster. Bolaget grundades 2001 i Sverige, men ingår sedan 2014 i den brittiska koncernen Babcock International. Den skandinaviska verksamheten utökas juli 2019 när bolaget också kommer driva all medicinsk flygplanstrafik i Norge.
Läs mer: http://www.airamb.se
Övrig information:
Urvalet sker löpande varför du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Du gör din ansökan via Kornbodens hemsida: www.kornboden.se
Säkerhetsprövning kommer att ske innan tillträde.
Rekryteringsprocessens huvuddrag:

Ansökningsperiod med möjlighet till frågor och svar
Första urval
Intervju 1
Slutligt urval
Intervju med Babcock Scandinavian AirAmbulance
Personlighetstest (eventuellt)
Referenstagning
Återkoppling och avslut

Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. Kornboden är en del av OnePartnerGroup.
Sökord: logistik, lagerhantering, operativt inköp, orderhantering, frakter, orderadministration, förrådshantering