Letar du efter en ny och spännande utmaning som automatsvarvare inom verkstadsindustrin? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta i en verkstad med stora utvecklingsmöjligheter och varierande arbetsuppgifter där man tillverkar automatsvarvade detaljer. Du är med i tillverkningsprocessen från ritning till färdig produkt. Du kommer arbeta med ställning och programmering av CNC-svarvar, och har sedan tidigare god erfarenhet ut av detta.

Arbetet bedrivs på 2-skift, måndag-fredag 05:30-14:00 samt andra veckan måndag-torsdag 13:30-23:30. Du kommer bli anställd ut av OnePartnerGroup och arbeta som uthyrd till vår kund, därefter kommer rätt person bli anställd direkt av kunden.

Din profil
Vi söker dig som har minst 2 års efterenhet som automatsvarvare och har en CNC-utbildning. Du är duktigt på ritningsläsning och programmering, samt kvalitetsmedveten och noggrann. Du gillar att samarbeta med dina kollegor, är positiv som person och trivs inom verkstadsindustrin! Körkort samt tillgång till bil är ett krav.

Om vårt företag
Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Vid frågor kontakta Marie på marie.ronnfalk@onepartnergroup.se.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!