Till Myrornas produktionsenhet i Tungelsta söker vi nu en Arbetsledare som kommer ansvara för att verksamheten drivs och utvecklas i enlighet med enhetens affärsplan och nyckeltal. En av de viktigaste uppgifterna är att säkerställa att deras butiker erhåller gåvor till försäljning enligt plan.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsledaren tillbringar större delen av sin tid i drift och kommer tillsammans med två arbetsledarkollegor att ansvara för att arbetsleda personalgruppen på ca 40 medarbetare. Du rapporterar till Produktionschefen.

Exempel på arbetsuppgifter:
Säkerställer daglig drift, bemanning, kvalitet och leverans inom med satta ramar. Är ansvarig för att organisera, planera och bidra aktivt till utvecklingen av enhetens arbetssätt samt samarbeta med andra avdelningar och funktioner för företagets bästa.

Bidrar aktivt till en god och säker arbetsmiljö i enlighet med företagets arbetsmiljöpolicy och rutiner samt genom att skapa förutsättningar för goda kommunikationer och kontakter människorna emellan och ett öppet, positivt och utvecklande klimat.

Ansvarar för att hitta, matcha och introducera och handleda nya medarbetare och personer i arbetspraktik enligt individuella utvecklingsplaner samt upprätthålla och utveckla den vardagliga kontakten med externa partners rörande personer på arbetspraktik inom enheten.

Operativt arbete ingår vid behov. I övrigt ingår övrigt förekommande arbetsuppgifter på enheten som inte specifikt nämns ovan.

Din profil
Personen vi söker har dokumenterad erfarenhet av arbetsledning inom försäljning/logistik/produktion och är trygg i sitt ledarskap. Du trivs med att arbetsleda människor och tycker om att ha och ta ansvar. Du är flexibel, prestigelös, strukturerad och trivs att arbeta i ett högt tempo samt klarar av ett fysiskt krävande arbete.

Du uppmuntrar och skapar en positiv stämning genom att motivera och skapa arbetsglädje. Du är kommunikativ och gillar att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi bedömer att du behöver behärska det svenska språket i tal då du skall coacha, vägleda och stötta personer som kommer till oss och gör sin praktik på vår arbetsplats.Vidare har du lägst grundskoleexamen och van användare av mail och andra IT verktyg.Truckkort och erfarenhet från försäljning är meriterande.

Om kunden
Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning av second hand genom 34 butiker runt om i landet. De har omkring 400 anställda och tar emot ca 600 personer varje månad i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Deras huvudkontoret ligger i Stockholm.

Vi erbjuder
Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet. Du får också möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete. Tjänsten är på heltid och dagtid.Provanställning tillämpas. Start omgående.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se