Din nya roll

I rollen som arbetsledare har du ett produktionsansvar och rapporterar till produktionschefen. Du arbetar för en god arbetsmiljö samt strävar efter att kvalitetssäkra såväl produktion som produkt i samråd med produktionschef. Arbetet är skiftande med inslag av praktiskt arbete i processerna, men även uppföljning och genomförande av utvecklingsarbeten. Du kommer ingå i ett team om totalt tre arbetsledare som stöttar, utmanar och hjälper varandra att driva produktionen framåt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Leda och fördela arbetet så att produktionsmålen uppnås och att överenskomna kostnads- och tidsramar hålls.
• Planera produktionen och bemanningen för din enhet samt bidra till att utveckla produktionen.
• Ha ett visst ansvar för den fysiska, psykosociala och organisatoriska arbetsmiljön.
• Genomföra medarbetarsamtal.
• Genomföra lönesamtal.
• Följa upp våra kvalitets- och miljödokument samt säkerställa att våra arbetsrutiner används.

Kort om LK Prefab

LK Prefab i Gävle är en prefabriceringsanläggning med ca 70 personer som arbetar med att utveckla, producera och sälja skräddarsydda system för att förenkla VVS installationer hos våra kunder. Du blir en viktig del i ett mångsidigt team och kommer att påverka våra funktionsleveranser, från idé till färdiga prefabricerade VVS-produkter och lösningar. Hos oss får du chansen att omsätta ditt teknikintresse till konkret kundnytta i en utvecklande miljö.

Vem söker vi?

Vi tror att du har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå, men gärna högskolenivå. Har du erfarenhet och/eller utbildning inom Lean Production, erfarenhet av WMS-system och förbättringsarbete är det meriterande. Du har goda ledaregenskaper och minst 3–5 års erfarenhet av att leda team inom produktion. Vi ser också helst att du har genomgått någon form av ledarutbildning.

För att passa i rollen som arbetsledare bör du ha förmåga och vilja att driva det dagliga arbetet genom att arbeta för att bibehålla ett effektivt, trivsamt och engagerat team. Det är viktigt att du är noggrann och tycker om att följa upp mål och rapportera resultat.

Du är tydlig och närvarande i din ledarroll samtidigt som du är engagerad, driven, lyhörd och trivs med att arbeta med utveckling.
Du har förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter och hantera många saker samtidigt. Du bör vara lösningsorienterad, flexibel och prestigelös i det dagliga arbetet och hantera varierande typer av frågeställningar. Du är en förebild som föregår med gott exempel och har lätt för att samarbeta och bygga goda relationer både internt och externt.

Vad erbjuder vi dig?

LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med en lönsam och positiv företagskultur. Vår utgångspunkt är att allting går att förenkla och förbättra. Därför strävar vi alltid efter att utveckla smartare och mer hållbara lösningar för våra kunder. I rollen som arbetsledare får du möjlighet att vara med och utveckla organisationen med fokus på produktion, medarbetare och kunder.
Vi tror på långsiktiga relationer där våra medarbetare har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter

Din ansökan

Låter det intressant? Vi samarbetar med OnePartnerGroup i denna rekrytering. Ansök via länk: www.onepartnergroup.se/gavle Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka din ansökan senast den 31/1. För frågor kring tjänsten hör av dig till Lina Berg, 072 – 451 89 48, lina.berg@onepartnergroup.se eller Emma Sjöberg, 072 – 452 42 31, emma.sjoberg@onepartnergroup.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se