Utvecklande jobb som Arbetsledare till Attacus Trähus i Hammerdal

Har du erfarenhet av att leda och motivera andra människor? Vill du få chansen att arbeta i spännande bransch med kunniga och trevliga kollegor? Vill du dessutom bidra med dina kunskaper inom LEAN-arbete så kan vi vara rätt arbetsplats för dig!
Attacus Trähus konstruerar, tillverkar och levererar prefabricerade trästommar till byggindustrin. Tillsammans är vi ungefär 140 medarbetare fördelade på tre fabriker, Hammerdal i Jämtland och Fågelfors i Småland. Attacus Trähus tillhör Attacus-gruppen som består av tio offensiva företag med stark förankring i Östersund och jämtländsk kultur. Vår nuvarande arbetsledare vid vår fabrik i Hammerdal går vidare till nya utmaningar och vi söker därför en ny kollega!
Arbetsbeskrivning
Som arbetsledare på Attacus Trähus leder och fördelar du arbetet i fabriken för att säkerställa leveransprecision och leveranssäkerhet. Du ansvarar för daglig styrning och planering. Företaget arbetar med ett ständigt förbättringsarbete enligt LEAN, där vår nya arbetsledare har en viktig roll i att vidareutveckla produktionen. I dina arbetsuppgifter ingår att effektivisera produktionen för att nå ständiga förbättringar. Som arbetsledare har du ett nära samarbete med produktionsledning och övriga funktioner i företaget för att optimera det totala resultatet för produktionen. Självklart arbetar du nära vår kollektiva personal där du har ett delat personalansvar för ett femtiotal medarbetare. Du ingår i företagets arbetsgrupp för personalfrågor och är direkt underställd Produktionschef och Vice VD. Utifrån dina kompetenser och erfarenheter finns möjligheter att utveckla tjänstens innehåll.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som går igång lite extra på LEAN-arbete! Med dina tidigare erfarenheter och kunskaper har du mycket att bidra med i LEAN-processen framåt. Du har tidigare erfarenhet av arbetsledning och vi ser gärna att det inneburit visst personalansvar. Som person är du förtroendeingivande och med dina naturliga ledaregenskaper motiverar och engagerar du både kollegor och medarbetare. Du är självständig, strukturerad och har god ordning och reda samtidigt som du har en förmåga att se helheten och drivs av att nå uppställda mål. Meriterande är tidigare erfarenhet från liknande produktion samt kunskaper inom byggnation och ritningsläsning. 
Övrigt
På Attacus Trähus är det viktigt med mångfald. Företaget arbetar aktivt för att få en blandad personalgrupp och vi uppmuntrar alla oavsett kön, ålder, ursprung, religion mm att söka våra lediga tjänster!
På vår arbetsplats bryr vi oss om varandra och är noga med säkerheten, därför har vi nolltolerans mot alkohol och droger.
Anställningsform:
Tillsvidare
Sysselsättningsgrad/Lön:
Heltid/Individuellt fastställd månadslön

Övrig information:
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.
Ansökan till den rubricerade rollen sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.kornboden.se. 

Rekryteringsprocessens huvuddrag:

 Ansökningsperiod med möjlighet till frågor och svar
 Första urval (görs endast med CV och personligt brev som grund)
 Telefonkontakt med ett första urval
 Intervju
 Slutligt urval och presentation för uppdragsgivaren
 Referenstagning
 Personlighetstest
 Slutintervjuer
 Återkoppling och avslut
Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag.
I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik, Hälsingland och Östersund. Kornboden är en del av och ingår i koncernen Onepartnergroup med över 45 kontor i Sverige. Vi är Sveriges och Jämtlands lokalaste bemannings- och rekryteringsföretag.