Nordemans Bil är ett familjeägda företaget som sedan starten 1982 har fokuserat på att erbjuda våra kunder en lika förtroendeingivande som trygg upplevelse. Nu tas klivet in i ett nytt koncept för de något äldre bilarna, en ekonomiverkstad, här hittar du tekniker, rekonditionering av bilar samt däckinställningar och däck. Vi söker nu dig som vill agera som arbetsledande servicerådgivare ekonomiavdelningen på Nordemans Bil. 
 

Är det du som tar denna avdelning till nästa nivå? 

Är du serviceminded, lösningsorienterad, affärsmässig och driven tillsammans med erfarenhet från motorbranschen så läs vidare nedan. 

Nordemans erbjuder

  • En roll med stort ansvar att utveckla denna verksamhet tillsammans med ditt team av tekniker och rekondare.
  • Möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande bilmärken och teknik.
  • Ett kreativt arbete där du länken mellan kunden och ekonomiaverkstaden på Nordemans Bil. 

Arbetsuppgifter

Som arbetsledande servicerådgivare är du ansikte utåt och du har kontakt med kunden genom hela processen samt ger stöd och vägledning. En viktig del är att alltid ge kunden ett professionellt bemötande samt säkerställa och tillgodose kundens önskemål. I dina arbetsuppgifter kommer du att boka och planera jobb för tekniker, ta emot och lämna ut bilar samt ta fram kostnadsförslag. Du kommer även att vara delaktig i administrationen kring verkstadsbesöken, fakturering, kundnöjdhet, svara på inkommande e-post och telefonsamtal.

Vem är du?

Meriterade är utbildning inom Nordemans Bils märken samt har god kännedom om serviceprocesserna, du har troligen ett tekniskt kunnande inom motorbranschen. Då du har många olika arbetsuppgifter på gång samtidigt är det extremt viktigt att du klarar av att hantera stress och prioritera dina arbetsuppgifter med bibehållen kvalitet.  Då du är Nordemans Bil ansikte utåt behöver du ha en hög social förmåga samt kunna ge kunden en konsultativ rådgivning. Du har en god förmåga att leda och motivera andra. Som person har du troligen ett bil intresse samt motiveras av utmaningar, utveckling och att få ta ansvar.  För att lyckas i tjänsten ser vi att du har några års arbetslivserfarenhet från serviceyrken mot kund. I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper och engagemang.
 

Krav för tjänsten är mycket god dator och system vana samt goda administrativ färdighet. B-körkort är krav medan truck kort är meriterande.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare 

Arbetstid och lön

Dagtid

Övrig information

Urval sker löpande, sista ansökningsdag 2020-10-07. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta Malin Vedman, 0660-689 602. 

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se