OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Om kundföretaget
Veldi är ett utbildningsföretag med fokus på svetsutbildning och CNC-utbildning för industrimedarbetare. Med handplockade lärare och ett starkt engagemang ger vi varje elev och medarbetare en unik plats hos oss och en god miljö att utvecklas i. Vi erbjuder även utbildning på plats hos företag som vill förbättra produktionskvaliteten eller uppnå särskilda kundkrav inom svetsning. Några exempel på vad vi hjälper våra kunder med är svetsarprövningar, WPQR och införandet av kvalitetssystemet 3834 och 1090.

Se gärna mer information på Veldis hemsida: www.veldikompetens.se

Din profil
Vi behöver nu förstärka upp vårt team och söker därför dig som vill jobba som lärare på vår svetsutbildning. För att passa för denna tjänst måste du ha god industrivana och grundläggande erfarenheter inom svets. Din personlighet är viktigast, vi är måna om att få in rätt person med bra driv och social kompetens och har även därför möjlighet att vidareutveckla rätt person.
Som person har du ett eget driv och inspirerar andra, du är även nyfiken, självgående, ordningsam och positiv.
Denna tjänst ska tillsättas omgående eller enligt överenskommelse och kan inledas som en inhyrning via OnePartnerGroup alternativt som anställd direkt på Veldi.

Välkommen att registrera din ansökan hos oss: www.onepartnergroup.se

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Konsultchef/ rektyrerare Anna Tjelta: anna.tjelta@onepartnergroup.se