Hi5 söker nu Dig som vill jobba med automatiserad klienthantering. Är du självgående, driven och med några års erfarenhet från liknande arbete så är du troligen rätt person för rollen. 

Har du erfarenhet av allt detta eller kanske vissa delar? 
Applikationspaketering för automatiserade miljöer
Klientmanagering m h a Upkeeper/SCCM
Serverinstallationer
2-line support

Det är meriterande om du har arbetat med automatiserad klienthantering tidigare och vi ser också gärna att du har kunskap inom Windows Server och SQL. Du kommer arbeta med att effektivisera hanteringen av servrar, arbetsstationer och programvaror och på det sättet vara närvarande och skapa ett mervärde för våra kunder.

Som person är du som söker nyfiken, engagerad och villig att lära dig nytt. Kundfokus är viktigt då du i många fall kommer vara företagets ansikte utåt. En god social förmåga är en självklarhet då rollen kräver samarbete internt såväl som externt. Du ska ha god förmåga att arbeta strukturerat och självständigt mot uppsatta mål. Det är även av stor vikt att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift i både svenska och engelska. Kunskaper i ytterligare språk är meriterande. Resor kommer troligen ingå i arbetet.

Vi vågar påstå att våra konsulter tillhör några av de allra bästa! Hos oss kommer du att tillhöra infrastrukturavdelningen där ett 30-tal konsulter med specialistkunskaper inom allt som rör IT-infrastruktur arbetar. Oavsett om din placering är vid vårt Umeå- eller Luleåkontor så hittar du dina kollegor inom hela Hi5. Räknar du dig själv till de bästa eller vill du helt enkelt bli bäst i en spännande och expansiv miljö med goda möjligheter att utvecklas? Då är detta jobbet för dig.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och har du frågor så vänd dig till Andreas Lindqvist, andreas.lindqvist@onepartnergroup.se alt 073-413 06 11. Vi ser fram emot din ansökan!