Har du en bakgrund inom ekonomi och letar efter ett nytt arbetsuppdrag? Vi söker nu en ekonomiassistent till en myndighet i uppsala och är intresserade över att få veta mer om just dig. OBS, notera den korta ansökningstiden. 

I din roll som ekonomiassistent kommer du att stödja medarbetare med ekonomiska och administrativa uppgifter så som kontering av leverantörsfakturor, fakturering, m.m. Du kommer att bistå med rapporter, sammanställningar och beställningar. I Rollen ingår registrering av budget och prognoser och ta fram underlag till detta samt diarieföring, telefonservice, posthantering, protokollskrivning och övrig korrespondens. 

Vem söker vi?
Vi söker efter dig som är hungrig på en ny utmaning och har energi och noggrannhet att bidra med. Du har minst gymnasieutbildning inom ekonomisk inriktning och har tidigare arbetat och har kunskap om programmet Agresso. Meriterande om du tidigare har arbetat i liknande roll och inom statlig myndighet. 

Anställningsform:
Visstidsanställning med start i början av januari och pågår fram till augusti 2019 men möjligheten till förlängning.

Sysselsättningsgrad:
Heltid – 100%

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön

Övrig information:
Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag.
Du söker tjänsten via vår hemsida: www.kornboden.se
 
 
Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad och i glesbygd sedan 1996.
Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 15 års erfarenhet av – Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens!