OnePartnerGroup söker nu till vår samarbetspartner Bjäre Entreprenad efter dig som vill utvecklas i din yrkesroll som anläggningsarbetare och vill vara en del av en växande organisation.

Om kundföretaget

Bjäre Entreprenad har idag över 50 anställda och då de befinner sig i en stor expansionsfas letar de efter fler flitiga anläggare till sitt nya kontor i Malmö. Fokus ligger på kvalité, säkerhet samt ordning och reda för både kunder, leverantörer och medarbetare. 

www.bjareenterprenad.se/om-oss/

Dina arbetsuppgifter

Som anläggningsarbetare arbetar du tillsammans med platsorganisationen som leds av en platschef. Arbetslaget arbetar tillsammans för att nå kvalitet och lönsamhet i projekten. Arbetet medför många varierande uppgifter som bland annat markarbeten, grundläggning, stensättning och finplanering. Det är omväxlande tjänst där du arbetar mestadels utomhus. 

Har du rätt erfarenhet och vill ta ytterligare steg finns också möjligheten att ta rollen som ledande montör. Här får du möjligheten att ta mer ansvar och du arbetar då närmre platschef och arbetsledare.

Din profil

Du är utbildad anläggare och har helst erfarenhet av yrket. Yrkesbevis och övriga relevanta kravutbildningar är meriterande. Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och ser lösningar i stället för problem. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. För dig som är driven och har höga ambitioner finns det goda möjlighet att komma längre inom företaget och inom kort ta sig an en mer ansvarstagande roll. 

Tjänsten är förlagd på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Urval sker löpande så sök redan idag för att inte missa din chans!

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se