Gidmarks söker nu en affärsområdeschef med placeringsort Idbyn Örnsköldsvik.

Dina arbetsuppgifter

Som affärsområdeschef på Gidmarks ansvarar du för bolagets täktverksamhet och produktion i Örnsköldsvik och Umeå. Du har personalansvar för ca 10 personer där du leder och samordnar verksamheten utefter bolagets bästa när det gäller kvalitet, miljö och säkerhet. Vidare ansvarar du för att säkerställa bolagets ekonomi, du skapar offerter och avtal med kunder. Du kommer att ha en varierad vardag där operativa och strategiska frågor ska behandlas. Kundkontakt med både privata- och företagskunder är vanligt förekommande. Du sitter med i koncernens ledningsgrupp och rapporterar till koncern VD. 

Din profil

Gidmarks söker dig som haft ledande befattningar med personalansvar tidigare och har en god förståelse av affärsmässiga principer. Du bygger ditt ledarskap på tydlighet och delaktighet, du har en god social förmåga och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Meriterande är om du har erfarenhet inom grus och bergmaterial. God datavana är ett krav och vana av att göra offerter, avtal och förhandla meriteras. 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid 

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se snarast möjligt då urvalet sker löpande, sista ansökningsdag är 2020-01-31. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Malin Vedman på OnePartnerGroup Örnsköldsvik via 0660-689 602.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se