Affärsområdeschef IT/Tech sökes till OnePartnerGroup Skåne

Vi växer i Malmö och söker nu dig som vill bygga upp ett eget affärsområde med konsultlösningar till våra kunder runt om i Skåne. Trivs du att arbeta i en fartfylld vardag och har ett genuint intresse för kombinationen IT/Tech, affärer och människor? Då kan du fortsätta att läsa!

Vad erbjuder vi?
Du kommer att vara en nyckelperson som snabbt får möjlighet att bidra till den positiva utvecklingen hos OnePartnerGroup i Skåne. För dig som har ett stort engagemang för försäljning och operativt HR-arbete innefattar tjänsten spännande, stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter där din kreativitet ständigt sätts på prov.
Du kommer att få bygga ett eget affärsområde och stärka OnePartnerGroups varumärke ytterligare i Skåne.

OnePartnerGroup är idag Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag och finns på ett 50-tal orter i Sverige.  Utifrån en stark förkärlek för entreprenörskap, människor och samhällsförbättring arbetar OnePartnerGroup med rekrytering, bemanning och utbildning. Vi hjälper företag att växa och ger människor arbete och möjligheter att utvecklas.

Hur ser din arbetsdag som Affärsområdeschef ut?
Som Affärsområdeschef IT/Tech har du ett helhetsansvar för hela affären som innebär både budget och personalansvar. Ditt huvudfokus blir att skapa affärer och långsiktiga relationer och du kommer samtidigt ha personalansvar för uthyrda konsulter. Tillsammans med vår marknadsavdelning ansvarar du också för hur vårt IT/Tech erbjudande kommuniceras med marknaden så som i sociala medier, mässor etc.
Arbetet ställer höga krav på självständighet och du kommer arbeta både ensam och med dina kollegor på kontoret. I rollen ingår även administrativt arbete i form av bemanning av uppdrag, sjukfrånvaro, tidrapportshantering etc.

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som präglas av stor öppenhet och hög teamkänsla där vikten av att hjälpa varandra för att nå till målet väger tyngre än den individuella prestationen.

Vem trivs här?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från branschen och det ses som ett stort plus om du har en sälj eller personalrelaterad eftergymnasial utbildning. Vi ser det som en självklarhet att du har ett kontaktnät bland företagen i regionen, och kunskap av affärsområdet IT/Tech. Du ska trivas med ett högt tempo och snabba beslut, samt att hjälpa människor ut i jobb och göra kunden nöjd! Att du är lösningsorienterad och inte rädd för att ”hugga i ” ser vi som en självklarhet. Nya affärsmöjligheter triggar dig och du ser en vinst i varje avtal som du drar hem. Din servicenivå är på topp och du kan enkelt anpassa dig till kundens behov.
Vi är ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar och en platt organisation, här hjälps vi åt!
Vår värdegrund består av ledorden schysst, framåtlutad & lagspelare. Är det ord som du kan identifiera dig med, då kommer vi att trivas ihop.

Krav:

  • Erfarenhet från konsult/rekryteringsbranschen.
  • B-körkort
  • God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska

Stämmer detta på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan.

Vid eventuella frågor vänligen ring Christian Gullander på 0734-305025.
Varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV, klicka på länken för att ansöka!

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se