Är du en person som trivs i rollen som spindeln i nätet och är duktig på att hantera många olika arbetsuppgifter parallellt? Då kan det vara dig vi söker till rollen som administratör!

Dina arbetsuppgifter
Rollen som administratör innebär en varierad arbetsdag med stundvis högt tempo. Du arbetar dedikerat gentemot bland annat personer i ledningsgruppen och avlastar deras administrativa behov.
Syftet med rollen är att finnas behjälplig genom att stötta personalen för att underlätta deras dagliga arbete. Rollen kräver att man har en hög grad av servicekänsla och känner sig bekväm med att arbeta både självständigt och ibland i större grupp. Exempel på förekommande arbetsuppgifter i denna roll:

• Löpande administration gällande både kortsiktiga och långsiktiga frågor/projekt
• Vara behjälplig med diverse statistikrapporter

Du kommer att bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup som enligt våra medarbetare är en schysst och trygg arbetsgivare. Tjänsten är ett föräldravikariat och förväntas starta i februari-mars och pågå i ca ett år. För rätt person kan det finnas möjlighet till en direktanställning hos Berendsen på sikt.

Din profil
För att passa i den här rollen är det mycket viktigt att du har en serviceinriktad personlighet och att du är en person som tycker om att alltid göra det lilla extra! Du har en positiv grundsyn och ser lösningar istället för problem.

Du är van vid att hantera många olika arbetsuppgifter parallellt och samtidigt prestera med kvalitet. För den här tjänsten vill vi att du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter sedan tidigare och är strukturerad och effektiv som person.

Du är duktig på att planera och har god förmåga att skapa ordning och struktur. Noggrannhet, ansvarsfullhet och positivitet är några av dina ledord i ditt arbete och du är även bekväm med arbete i en organisation som emellanåt präglas av högt tempo och arbetsbelastning.

Vidare så är du nyfiken, öppen och tycker om att lära dig nya saker. Om du har vad som krävs för denna spännande tjänst så vänta inte med din ansökan då vi löpande kallar till intervjuer!

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta OnePartnerGroups kandidatansvariga Hanna Eriksson på hanna.eriksson@onepartnergroup.se, men observera att vi vill ha din ansökan via vår hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 3000 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se