Vi söker nu en person till en av våra kunder i Kumla. Vi söker dig som gillar att jobba med datorn som främsta redskap. Företaget sorterar och arkiverar dokument för myndigheter och företag. Arbetet är främst administrativt och ställer höga krav på tangentbordsvana. En hel del truckkörning förekommer också i tjänsten. Tjänsten är i en visstdsanställning på 6 månader och har start 14 januari och omfattar 100%. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag 7-16/8-17.
Kundens verksamhet ligger i Kvarntorp utanför Kumla och därför är körkort och egen bil ett måste för att kunna ta sig till och från arbetsplatsen.
Kvalifikationer:
För att klara av tjänsten behöver du datorvana. Det ställs stora krav på noggrannhet, plikttrogenhet och ordningssinne. Truckkort B2 är ett krav och tidigare erfarenhet administrativa uppgifter inom lager är mycket meriterande. Ödmjukhet och respekt för arbetet är viktigt. 
Kunden hanterar en mängd säkerhetsklassade dokument och ett krav är att du som sökande är ostraffad. Ett utdrag ur belastningsregistret kommer krävas innan jobbstart.
Anställningsform:
Visstid
Sysselsättningsgrad:
Heltid
Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast lön
Övrig information:
Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

I vår snabbrörliga värld är det viktigare än någonsin att ha rätt kompetens inom sitt företag. Vår kunskap om dina förutsättningar på den lokala marknaden tillsammans med vår erfarenhet, gör att vi kan hitta och attrahera de medarbetare du behöver för att lyckas ännu bättre. Kornboden Rekrytering & Bemanning jobbar alltid nära dig som kund och våra kontor hittar du i Sundsvall, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.
 
Sökord: Arkivoperatör, Administratör, Administrativ assistent, Truckförare.