Kornboden söker nu dig som är intresserad av jobb inom ekonomi och administration till vår kund i Örnsköldsvik. Trivs du att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och miljöer, att arbeta strukturerat och noggrant? Då är det här jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kan komma att innefatta fakturering, kontering, kundservice över telefon, olika typer av ärendehantering samt enklare administrativa arbetsuppgifter.
 

Din profil
Vi söker dig som är utbildad gymnasieekonom eller pluggar ekonomi/administration på exempelvis högskola eller universitet. Tidigare erfarenhet av arbete med ekonomi eller med administrativa arbetsuppgifter är meriterande. Du är en van datoranvändare och behärskar hela Office-paketet. Det är meriterande om tidigare har arbetat i ett större affärssystem.
Som person är du noggrann och trivs med administrativa uppgifter och rutiner. Du har lätt för att skapa kontakter och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Vi tror att du självständigt kan driva ditt arbete framåt men har också en god samarbetsförmåga och hjälper till där det behövs. Vidare trivs du i miljöer med ständig interaktion med andra människor.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Visstidsanställning
Arbetstid och lön
Dagtid/Fast lön
Om oss
Kornboden i Örnsköldsvik är en del av OnePartnerGroup. OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på över 40 orter i Sverige och har en mängd engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
https://www.kornboden.se
https://www.onepartnergroup.se
Övrig information
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2018-12-21. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Carola Johansson, kontaktuppgifter nedan. Välkommen med din ansökan!