Till en myndighet i Borlänge söker vi nu en administrativ assistent. Uppdraget förväntas pågå från och med 2020-01-20 till och med 2020-12-01.  
Uppdraget omfattar en sysselsättningsgrad om 100% av en heltidstjänst (40 tim/v).

Beskrivning:
Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter innebär i huvudsak att vara ett administrativt stöd som är kopplat till myndighetens gemensamma sätt att arbeta inom samtliga leveransområden och leveranser. 
Uppdraget innebär även att vara ett administrativt stöd till myndighetens Chefsjurist och ledningsgrupp vid planering och genomförandet av det dagliga arbetet inom JP, (Juridik och Planprövning).  
du kommer administrera och vara delaktig i planering och beredning av ledningens gemensamma ärenden samt administrera ledningsgruppsmöten och i övrigt förekommande sekreteraruppgifter som mötesplanering, kalenderhantering, presentationsmaterial, resebokningar, fakturahantering, diarieföring, protokoll skrivning samt mailhantering.  Resor kan vid ett fåtal tillfällen komma att behöva göras till andra orter som myndigheten har kontor.

Övriga arbetsuppgifter som kan förekomma:  
Administrering, planering, beredning, bevakning och uppföljning av ärenden och kontrakt.    
Du kommer även fungera som kontaktperson/mellanhand mellan interna och externa kontakter

Kvalifikationer:

  • Gymnasieutbildning inom samhällsvetenskap, natur eller ekonomi.
  • Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som assistent
  • Minst ett års erfarenhet av arbete i MS Office. 

Start: 
2020-01-20 eller enligt ök med aktuell kandidat.

Ort:
Borlänge

Omfattning:
Heltid,100% (40 tim/v).

Arbetstider:  
Dagtid, måndag – fredag 

Anställning: 
Uppdraget är ett konsultuppdrag där du har en visstidsanställning hos oss på OnePartnerGroup och är uthyrd till myndigheten.

Om oss:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se