Expander System är ett lönsamt bolag i tillväxt som nu står mitt i en spännande förändringsresa. För att stärka upp organisationen i Åtvidaberg söker vi nu en administrativ assistent inom ekonomi och inköp. Vill du jobba serviceorienterat i en dynamisk roll med fokus på administration? Tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Om kundföretaget
Expander System tillverkar ett system som eliminerar ledslitage i maskiner och utrustning och har tillverkning i Sverige och USA, med distribution över hela världen. Kundfokus är viktigt för Expander och tillverkningen av ledaxlar är kundorderstyrd med en ledtid från order till leverans på cirka 48 timmar.

Expander ägs sedan tre år tillbaka av Nord-Lock Group, världsledande inom skruvsäkringssystem. Nord-Lock har en säljorganisation med dotterbolag i Europa, USA och Asien och ägs till fullo av Investment AB Latour, noterat på Stockholmsbörsen.

www.nord-lock.com/sv-se/expander-system

Dina arbetsuppgifter
I rollen som administrativ assistent på Expander Systems kommer du fungera som support åt både ekonomi- och inköpsfunktionen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att registrera fakturor i Navision, hantera avrop från leverantörer och registrera kreditfakturor till kunder. Vidare kommer du registrera kundbetalningar, skapa betalningsunderlag, handha kontorsförrådet och ankomstkontrollera leveranser. Vid arbetstoppar kommer du även att hjälpa till i produktionsenheten.

Din profil
Vi söker dig som har grundläggande kunskaper i affärssystem som Navision, Dynamics eller motsvarande. Det är meriterande med erfarenhet av ekonomi- och/eller inköpsadministration. Du har minst en avslutad gymnasieutbildning samt goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Som person är du noggrann, serviceinriktad och kan kavla upp ärmarna när så behövs.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Expander med OnePartnerGroup. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så länge annonsen finns publicerad tar vi emot ansökningar. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Helena Eriksson på helena.eriksson@onepartnergroup.se eller 070-301 41 85.