Är du en säljare som brinner för att göra bra affärer? Vill du arbeta för smarta lösningar åt företag som både gynnar miljön och som är mer kostnadseffektivt? Drivs du även av att nå mål och utvecklas? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Vi söker nu åt Elkrafts räkning en account manager för B2B lösningar inom el och energi.

Om Elkraft
Elkraft Sverige AB är ett privatägt företag som funnits sedan 1999. Verksamheten bedrivs utifrån Stockholm, Göteborg och Malmö. Energi och energitjänster till B2B är vårt fokus.
Vi är ett företag som är certifierade både ISO 9001, 14001 och 18001. Vi säljer bara ursprungsmärkt vattenkraft med åtagande.

Om rollen
Som account manager hos Elkraft kommer du ansvara för hela säljprocessen. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att prospektera, kontakta och boka in möten med potentiella kunder via telefon, genomföra möten ute hos kund samt skriva avtal. Du får en egen möjglihet att bygga upp din egen kundstock med hjälp av Elkrafts CRm system men även själv vara kreativ när det kommer till att hitta nya kunder. 

Du kommer få en bra och gedigen utbildning om Elkraft som företag och kring deras produkter. Vidare kommer du att få mycket stöttning och den hjälp du behöver för att lyckas i rollen både internt men även med externa utbildningar, Elkraft Sverige är ett företag som tror på sina anställda.

Din profil
Vi söker dig som drivs av att göra affärer, du är en social person som är duktig på att skapa relationer med dina kunder. För att trivas i rollen ser vi att du är driven, förtroendeingivande och målinriktad. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och får gärna vara en vinnarskalle som drivs av utmaningar.

Vi ser också att du är en person som trivs i att jobba självständigt samtidigt som du är en lagspelare och stöttar de andra i ditt team. Som person tycker du om att strukturera upp din dag och ta ansvar för att nå dina mål.

Kvalifikationer:

  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av B2B sälj
  • God datorkunskap
  • B körkort och tillgång till egen bil  

Du kommer ha en fast grundlön med provision och ett bonussystem.

Tjänsten är på heltid och börjar med en provanställning på 6 månader där det ingår en utbildning av Elkrafts tjänster.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan – Vi ser framemot att träffa dig!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.