Om GDL:
GDL arbetar både lokalt och rikstäckande efter devisen  – Trygg hela vägen.
Verksamheten består av ett starkt koncept med erbjudande inom transport-, maskin- och logistiktjänster. GDL är etablerat på 20 orter i Sverige och omsätter 3,6 miljarder SEK. Huvudkontoret finns i Helsingborg. Våra värdeord Professionell, Engagerad, Pålitlig samt Värdeskapande ska genomsyra hela vår verksamhet. Läs gärna mer om oss på gdl.se.

Om rollen:
Som account manager inom transport och logistik kommer du att utveckla GDL:s verksamhet inom affärsområdet längs Västkusten. Från Halmstad, Varberg, Göteborg och upp t.om. Värmland. Du kommer sitta placerad i Varberg eller Göteborg. Det innebär att du är en viktig kontakt för alla de företag i regionen som har ett behov av att hitta lösningar som passar just dem.

Du kommer att ha ansvar för hela affären, bygga olika relationer, delta i event, förhandla och följa upp med befintliga kunder med stöd från andra kollegor i organisationen och KAM-chefen.

Din profil:
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom teknik eller logistik. Du har god erfarenhet av försäljning och affärsutveckling med tillhörande resultatansvar och erfarenhet från transport-/logistikbranschen. Du förväntas vara självgående, ha en förmåga att bygga goda relationer och hitta lösningar som skapar mervärden. Du är strukturerad och kan planera din tid på ett effektivt sätt.

För att passa in i rollen som account manager hos GDL behöver du ha ett brinnande intresse för affärsutveckling, logistik och försäljning. Vi letar efter någon som är engagerad i sitt arbete, som gärna tänker utanför boxen och som trivs i en miljö där det händer mycket och där förändringarna sker ofta och snabbt.

För att kvalificeras för denna roll behöver du ha IT-vana inom Excel och Officepaketet och behärska det svenska och engelska språket i tal och skrift.   

Vi hanterar ansökningar löpande och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt!

Om OnePartnerGroup:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.