Är du en säljare som brinner för att göra bra affärer? Vill du arbeta för smarta lösningar åt företag som både gynnar miljön och är mer kostnadseffektiva? Drivs du av att nå mål och utvecklas? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Vi söker nu åt Elkrafts räkning en Account Manager för B2B-lösningar inom el och energi.

Om rollen

Som Account Manager hos Elkraft kommer du ansvara för hela säljprocessen. Dina arbetsuppgifter kommer vara att prospektera, kontakta och boka in möten med potentiella kunder via telefon, gå på kundmöten samt skriva avtal. Du kommer få stöttning via Elkrafts CRM-system att bygga upp ett stort kundnätverk men du lämnas även möjligheten att vara kreativ när det kommer till att hitta nya kunder. 

Elkraft arbetar med en gedigen introduktionsplan och du kommer få utbildningar, både internt och produktutbildningar, möjlighet att gå med mer erfarna säljare samt kontinuerliga avstämningar. Elkraft Sverige är ett företag som satsar och tror på sina anställda och du erbjuds ett tryggt paket för att lyckas i rollen!

Du utgår från Malmö och kommer främst bearbeta kunder här men du begränsas inte från att arbeta med kunder på andra orter i Skåne.

Din profil

Vi söker dig som drivs av att göra affärer och att skapa och förvalta långa och lönsamma kundrelationer. Som person är du social, målinriktad och förtroendeingivande. Du är en lagspelare som stöttar ditt team men då du även kommer arbeta mycket självständigt för att nå din budget så krävs det att du är strukturerad och kan ta eget ansvar för att nå målen.

Kvalifikationer:

  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av B2B försäljning
  • God datorkunskap
  • B-körkort och tillgång till egen bil  

Tjänsten är förlagd på heltid och inleds med en provanställning på sex månader. Du erbjuds en fast grundlön med provision och Elkraft tillämpar ett generöst bonussystem. Under de första månaderna faller även en garantiprovision ut.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.