Ulricehamn

Hej och varmt välkommen till oss på Re:Shift i Ulricehamn!

Söker du arbete eller utbildning? Då har du hittat rätt!

Här erbjuder vi stöd, råd och konkret hjälp som matchar dina behov för att du ska nå önskade mål, i syfte att komma närmare arbetsmarknaden eller passande utbildning. Vi vet vad man behöver studera för att nå sina mål och vi har stenkoll på hur arbetsmarknaden ser ut just nu. Vi har ett brett nätverk bland de lokala arbetsgivarna och inom kompetensföretaget Söder Group som vi är en del av.

På plats finner du våra skickliga och engagerade handledare och coacher som matchar dina kompetenser, potential och erfarenheter till vårt nätverk och samarbetspartners.
Här kan du läsa mer om Rusta och Matcha och vad vi erbjuder inom tjänsten.

Tveka inte att kontakta oss för mer information.
Vårt fokus är att du ska lyckas – välkommen till Re:Shift!

pattern

Personal

Therese Blomberg

Regionchef

Vänd

Therese Blomberg

“Organisations- och personalutvecklare. Min ambition är att alla deltagare som kommer till oss ska få ett arbete eller en utbildning, så fort det bara går och efter dina förutsättningar och möjligheter för att kunna säkra din framtid på bästa sätt. Jag som person är driftig och resultatinriktad och för mig gör humor och positivitet vägen till målet roligare oavsett vilket mål du än har.”

Språk: Svenska, Engelska

Dima Salman

Handledare

Vänd

Dima Salman

“Legitimerad lärare som har lång erfarenhet i administrativt arbete. Ambitiös och jobbar hårt för att varje person ska ha möjlighet att hitta ett jobb som passar deras erfarenhet. Social och gillar att jobba med andra för att nå gemensamma mål. Älskar mitt jobb och önskar att alla ska hitta ett jobb som dem älskar.”

Språk: Svenska, Engelska, Arabiska

Linette Schill

Handledare

Vänd

Linette Schill

“Engagerad Jobbcoach med lång erfarenhet inom HR, bemanning och service. I mitt yrke har jag fått kunskap av att bygga långsiktiga relationer, samtidigt som jag blir inspirerad av andra människor och drivs av att hjälpa dem ut i arbetslivet. Mitt mål är att varje individ ska känna sig hörd och bekräftad”

Språk: Svenska, Engelska

Hitta hit

Ulricehamn

KA-nummer: 10069722

Välkommen att kontakta oss

contact form support image

  Har du några frågor eller funderingar?
  Skicka ett meddelande till oss så svarar vi så fort vi kan!  JaNej

  Välkommen att kontakta oss

   Har du några frågor eller funderingar?
   Skicka ett meddelande till oss så svarar vi så fort vi kan!   JaNej
   contact form support image