Anställ personal

Vill ni anställa personal? Det hjälper vi gärna med! Låt oss på Re:Shift söka fram kandidater med rätt kompetens åt er, så kan ni behålla fokus på verksamheten.

Våra tjänster är kostnadsfria för er, eftersom vi arbetar på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Det finns även möjlighet att anställa personal med anställningsstöd. Se mer information nedan.

Låt Re:Shift sköta rekryteringen – kontakta oss idag!

pattern
office

Rätt person på rätt plats

Ni har behoven, vi har kandidaterna. Tillsammans med Arbetsförmedlingen hjälper vi er att hitta personal enligt era önskemål.

Att sköta en rekryteringsprocess är resurskrävande för alla verksamheter. Jakten efter rätt person kan ta tid och många frågor kan uppstå på vägen.
Där kommer vi på Re:Shift in. Med vår erfarenhet och kompetens går det snabbare och smidigare att få fram en eller flera kandidater till er verksamhet. Vi utgår från era förutsättningar och stöttar er genom hela processen om så önskas.

Tillsammans kombinerar vi era behov med vår erfarenhet och breda kontaktnät. Resultatet blir lyckade rekryteringar för alla parter. Vi sätter en stor ära i att bidra till ökad integration och att sätta Sverige i arbete. Hör av er till oss på Re:Shift om ni vill vara en del av den resan!

Anställningsstöd

Introduktionsjobb
Det första jobbet någonsin, det första jobbet på länge eller det första jobbet som ny i Sverige. En anställning som ofta innebär ersättning för arbetsgivaren.

Nystartsjobb
För den som varit arbetslös länge eller håller på att etablera sig i Sverige kan nystartsjobbet vara ett viktigt steg framåt. Som arbetsgivare innebär nystartsjobbet ofta möjlighet till ersättning.

Extratjänst
Detta är en möjlighet att ha ett jobb inom välfärden, offentlig, kulturell eller ideell sektor, på heltid eller på deltid. En chans att få bra erfarenheter, samtidigt som arbetsgivaren får ersättning för lönen.

Lönebidrag
Om ett företag anställer en person med funktionsnedsättning, ohälsa eller annat behov av anpassning som påverkar arbetsförmågan, finns möjlighet till lönebidrag.

Arbetspraktik
För många är arbetspraktik ett bra sätt att lära sig mer, få viktig erfarenhet och komma närmre arbetsmarknaden. Vi hjälper dig att matcha med lämpliga kandidater.

Auktoriserat mobil

Välkommen att kontakta oss

contact form support image

  Har du några frågor eller funderingar?
  Skicka ett meddelande till oss så svarar vi så fort vi kan!  Välkommen att kontakta oss

   Har du några frågor eller funderingar?
   Skicka ett meddelande till oss så svarar vi så fort vi kan!   logoBig full white